tirsdag 26. juli 2011

Utviding av gang og ny trapp

Etter å ha fullført påbygging av huset som også involverte flytting av kjøkkenet, større stue og ny inngang i underetg.  Klarte vi ikkje¨å slå oss til ro før vi hadde fått utbetra gangen oppe og nede ved den "gamle" kjellartrappa .At vi hadde budt på ein byggjeplass i 6mnd. og to mnd. utan kjøkken og stue, let oss ikkje stoppe i å starte eit ny prosjekt .Det var like greit å berre fortsette..... Men no hadde vi ikkje ulike håndverkarar overalt i huset, hadde ikkje akkurat så masse privatliv i den værste byggeperioden nei :-)


Som dykk ser har vi satt inn ei ganske lita trapp, men i og med dette ikkje er hovudtrappa i huset går dette heilt fint og den binder i hop soveromsfløya i hovudetg. og underetg. Er ikkje alle som har to trapper ned til kjelleren ;-)Eg har etterkvart blitt veldig glad i wallstickers og har fleira av dei i huset.Hjerter i ulike varianter.
Takk for no, håper å kome tilbake seinare og gjerne med noko som kan vere til inspirasjon for andre, men har som sagt mykje igjen å lære i denne bloggverden :-)


Trappa er fjerna og trappehullet er i ferd med å bli bygd igjen. Veggen til høgre er fjernet og kommoden står mot veggen til venstre i bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar